Slik fjerner spraymaling fra en bil Surface

En bil kan ofte være farget med spraymaling som følge av hærverk eller ulykker under prosjekter. Det kan virke ganske alvorlig, men spraymaling kan fjernes i et betimelig spørsmål med riktig metode og riktig løsningsmidler. De aktuelle rengjøringsmidler vil bli bestemt av hvilken type spraymaling, og om det var ferskt brukt eller helt kurert. Det finnes måter å effektivt fjerne maling i alle fall.

Bruksanvisning

1 Fyll en bøtte med varmt vann og bil såpe for å lage en såpevann. Skrubb de berørte områdene på bilens overflate med en ren klut eller fille; vannløselig maling som ikke er fullstendig herdet kan ofte fjernes med varmt vann

2 Hell en liten mengde aceton på en ren fille. Det kan finnes i de fleste neglelakkfjerner og er effektiv i trygt å fjerne spray maling fra tykkere, mer slitesterk maling på biler.

3 Gni spraymaling forsiktig med aceton bare til det vises til tynn. Stopp når du kan se underlaget av bilen for å unngå å trenge sin opprinnelige strøk.

4 Skyll bilen av overflødig maling og aceton med en hageslange. Vask grundig med bil såpe og eliminere all fuktighet ved hjelp av tørre håndklær.

5 Påfør voks til ares å polere stedene hvor spraymaling har sløvet det. Ved hjelp av en voks som inneholder en liten mengde av rubbing forbindelsen vil også redusere dis.