Slik fjerner Serpentine Belt på en 2002 Chevrolet Cavalier

Mange av de ekstra funksjonene til 2002 Chevrolet Cavalier motor, slik som servostyring og dynamo, er drevet av en serpentin belte. Beltet vil slites ned i tide og trenger utskifting. Hvis en høy pitched angiveri lyd i motoren din, det betyr ofte serpentin beltet må byttes ut. Du kan spare penger ved å bytte ut serpentin beltet selv i stedet for å ta den til en mekaniker.

Bruksanvisning

1 Finn serpentin belte på motoren din. Det er den eneste synlige belte i motoren og den legger seg rundt flere trinser.

2 Ta notater på ruting av beltet for når du installerer den nye beltet. Et diagram med tittelen "Accessory Drive Belt Routing" ligger på undersiden av panseret. Dette diagrammet kan hjelpe deg med dine notater. Du vil finne en link til beltet diagrammet i Resources (diagrammet ble postet for en 2003 Cavalier, men det har samme layout som 2002).

3 Roter strammer skivene bolten urviseren med en 15 mm fastnøkkel for å slippe spenningen i beltet. Den strammer skivene er liten og ligger mellom servostyring og veivaksel reimskiver. Bolten er plassert i midten av strammeren skivene.

4 Fjern beltet fra alle de trinser og fjern fastnøkkel fra strammer skivene bolten. Den strammer skivene vil gå tilbake til sin opprinnelige plassering.