Slik fjerner Person interiør dørpaneler i 2000 jeep grand Cherokees

Slik fjerner Person interiør dørpaneler i 2000 jeep grand Cherokees


Når Grand Cherokee passasjerdøren begynner å ha vindu eller låse problemer, kan det være tid for noen vedlikeholdsarbeid for å reparere eventuelle slitasje. For å komme til disse komponentene, men du må først fjerne døren panel. Prosessen med å fjerne panelet krever få verktøy og tar bare et par minutter.

Bruksanvisning

1 Sett vernebriller på. Husk at sikkerheten kommer først når du gjør noe mekanisk arbeid på bilen din.

2 Åpne bilens panser og koble den negative "-" kabel fra batteriet terminal for å hindre eventuelle støt når du fjerner døren panel.

3 Fjern alle panel skruer og armlenet skruen ligger i armleneenheten med en stjerneskrutrekker. Bruk en flat skrutrekker eller sparkel for å fjerne dørhåndtaket dekselet etter fjerning av skruen som holder den nede. Sørg for å plassere skruene i en container eller på et trygt sted for å unngå å miste dem hvis du tenker på å sette panelet tilbake på plass.

4 Sett inn en sparkel mellom dør og panel. Begynne å jobbe kniven rundt for å løsne noen klipp som holder panelet på plass. Ikke forsøk å tvinge panelet ut da dette kan skade klippene. Fortsette å arbeide kniven til panelet er fri fra døren.

5 Koble alle de elektriske kontaktene mellom panelet og døren og fjerne panelet helt. Nøye skrelle bort vannet beskytteren for å få tilgang til døren interne komponenter.