Slik fjerner permanent markør fra et bilsete

Slik fjerner permanent markør fra et bilsete


Permanent markør er en av de vanskeligste flekker å fjerne fra ethvert materiale. Nøkkelen til å fjerne slike flekker er å handle raskt før flekken har tid til å sette eller suge lenger inn i materialet. Det kan ha til å prøve mer enn en metode, avhengig av størrelsen av flekken og materialet påvirkes. Prøver forslagene nedenfor kan holde deg fra å måtte søke seg av en bil sete profesjonell.

Bruksanvisning

1 Blot flekken med et papirhåndkle eller en tørr klut. Ikke gni på flekken, så vil det mest sannsynlig smøre inn i et større område.

2 Spray hårspray direkte på permanent markør flekken. La det suge inn i flekken i noen minutter.

3 Tørk flekken med en ren, tørr klut eller et papirhåndkle. Gjenta trinn 2 etter behov, men være sikker på at når du tørke den rengjøre papirhåndkle eller klut er helt perfekt for å hindre forurensende det igjen.

4 Bruk rubbing alkohol som en alternativ metode. Suge en bomullsdott i teknisk sprit og mykt gni den mot flekken. Gjenta etter behov og gjenta med en ren, tørr klut eller et papirhåndkle.

5 Prøv å bruke en liten mengde av terpentin hvis bilseter er skinn. Etter blotting flekken, Fukt en klut eller et papirhåndkle med liten mengde av terpentin og gni det forsiktig, men bestemt mot markør flekker.