Slik fjerner Passasjeren CV Shaft på en 1993 Toyota Camry

Slik fjerner Passasjeren CV Shaft på en 1993 Toyota Camry


Passasjersiden CV aksel, ofte kalt "halv aksling," er passasjersiden akselen på 1993 Toyota Camry. CV aksel kobler mellom girkasse og bremsespindelen. Prosessen krever at du demontere frambremsen og spindel å fjerne skaftet. På grunn av det faktum vil du demontere hjuloppheng foran, bør du ha en grunnleggende forståelse av automotive reparasjon.

Bruksanvisning

1 Ta av hjulet fra passasjersiden av Camry med en hjulmutternøkkel etter støtte høyre side av kjøretøyet på en jack stand.

2 Fjern de to boltene som fester bremsekalippernes til bremsespindelen ved hjelp av en pipenøkkel. Boltene sikre til baksiden av bøylen. Fjern bøylen fra bremse rotoren og henge den fra fronten våren hjelp av en wire slips.

3 Lirk midt hetten av Camry hjulet hub med en skrutrekker. Dette utsetter mutteren som fester rotoren til bremsespindelen.

4 Fjern mutteren i midten av rotoren og trekk bremse rotoren av Camry. Plasser den ut til siden.

5 Fjerne mutrene som fester de øvre og nedre kontrollarmen til toppen og bunnen av spindelen hhv. Bruk en socket og skralle til å fjerne nøtter.

6 Dra rett ut på spindelen for å fjerne det fra ytre rillene på CV aksel.

7 Trekk CV aksel ut av overføringen. Det kan ta litt kraft for å trekke den ut. Hvis det er nødvendig, plasserer føttene mot transmisjonshuset og trekke akselen ut ved hjelp av bena som brekkstang.