Slik fjerner overflate rust fra biler

Biler få rust av flere grunner, vanligvis ved å komme i kontakt med vann eller fuktighet. Overflate rust kan slå inn i alvorlige rustproblemer som fører til rust hull, som spiser gjennom metall av bilen og kan forårsake skader på drift av bilen. Fjerne overflate rust på en bil må være en del av vanlig vedlikehold.

Bruksanvisning

1 Skrape av rust. Bruk en stålbørste til å skrape bort overflate rust på bilen.

2 Skrubbe av den gjenværende rust ved hjelp av en pasta laget av en del sitronsaft og to deler boraks. Bruk et papirhåndkle å bruke lim til overflaten rust på bilen. Vent 30 minutter og skrubb av rust med en skurepute. Rengjør området med fuktet tørkepapir og tørk med et papirhåndkle.

3 Påfør naval gelé bruker en papirhåndkle. . La naval gelé arbeidet med rust i 10 minutter. Tørk bort rust med en fuktig papirhåndkle. Naval gelé er meget effektiv for fjerning av rust, fordi det inneholder fosforsyre. Den kan kjøpes fra en jernvarehandel

4 Touch-up områdene. Bruk touch-up maling som matcher fargen på bilen din eller bruke "klar neglelakk til områder" som du nettopp har renset, ifølge nettstedet korrosjons leger. Ved å dekke opp chipped maling du igjen rust isolasjons de områder av bilen.