Slik fjerner og erstatt vinduet motor i en 1990 Buick LeSabre

Hvis vinduet motor i din 1990 Buick LeSabre feil, oddsen er at du sitter fast med et vindu et sted i mellom opp og ned. Motoren er ansvarlig for å gi den mekaniske energien som er nødvendig for å flytte vindusglass, noe som betyr at uten det kan du ikke justere høyden vinduet. Selv om du kan finne en måte å presse glasset til toppen og tape den på plass, er en motor erstatning den eneste reelle løsningen. Hvis du har grunnleggende automotive-reparasjon erfaring, fjerne og erstatte vinduet motor i LeSabre i omtrent en time.

Bruksanvisning

1 Lirk vinduet bryteren ut av døren panel med spissen av trim verktøyet. Fjern bryteren fra ledningsnettet for hånd og sett den til side.

2 Fjern skruene fra LeSabre dør panel med Phillips skrutrekker og sette dem på ett sted.

3 Løft døren panel oppover en tomme og deretter trekke den av døren. Sett panelet ut av veien slik at det ikke kan pådra seg skader under resten av reparasjon.

4 Løft LeSabre vindu glass til toppen av vinduet kanal og tape den til toppen av vinduskarmen med pakking tape. Krølle endene av båndet tilbake på seg selv for enkel fjerning.

5 Trekk kroppen ledningsnett kontakten fra vinduet motor for hånd. Unbolt motoren fra døren støttebrakett og vinduet regulator med socket sett.

6 Trekk den gamle motoren ut av døren for hånd. Sett den nye motoren og skru den til døren støttebraketten og vindu regulator med socket sett.

7 Plugg ledningene kontakten i nytt vindu motor. Sett på dørpanelet i motsatt rekkefølge. Skrell pakketapen av glasset før bruk av vinduet.