Slik fjerner og erstatt en Chevy Avalanche Dynamo

Dynamoen i et kjøretøy er gjort for å omdanne mekanisk energi til elektrisk energi. En dynamo i en Chevy Avalanche er laget for å vare i mange år; men hvis en dynamo svikter, kan en sjåfør forvente hans Avalanche slutter å virke. Derfor er det viktig å erstatte den delen. Skifte en dynamo er ikke en veldig vanskelig prosess, og hjem reparasjon kan spare en driver mye penger.

Bruksanvisning

1 Koble den positive batterikabelen fra batteriet. Bruke open-skiftnøkkel, fjerne den positive kabelen fra batteriet terminalen. Sørg for at bilen er slått av og at nøklene ikke er i tenningen når du gjør dette.

2 Fjern viftereimen. Viftereimen er beltet som går rundt komponentene i fronten av motorrommet. For å fjerne den, plassere en skralle på strammer skivene (skivene som har noen av beltet som går langs den). Plasser breaker bar på slutten av skrallen for å legge innflytelse. Trekk ned på baren for å frigjøre spenninger fra beltesystemet og skli beltet ut av skivene.

3 Koble den positive batterikabelen fra dynamoen. Slik fjerner kabelen fra dynamo, bruker skralle og socket å løsne og fjerne bolten og mutteren som holder den på. Koble ledningsnettet fra dynamo.

4 Unbolt dynamoen. Dynamoen er skrudd inn i motoren med to bolter. En bolt er på toppen av det, og den andre er under den. Bruk skralle og socket satt til å fjerne boltene. Løft dynamoen ut av motoren.

5 Installer den nye dynamoen. For å installere den nye, bare reversere dine skritt. Først fysisk re-bolt det inn og deretter feste ledningsnettet og batterikabelen til dynamoen.

6 Sett på viftereimen. Trekk strammer skivene tilbake ned og gli beltet tilbake over hver av komponentene. Hvert kjøretøy har et diagram over hvordan beltet skal sendes rundt hver motor komponent. Hvis skivene er festet på riktig måte kjøretøyet ikke vil fungere.

7 Sett den positive batterikabelen.