Slik fjerner Music & Movies From My iPod 80 Gigabyte

Slik fjerner Music & Movies From My iPod 80 Gigabyte


Apple iPod er en populær bærbar media lagringsenhet som gjør dine filmer, TV-programmer og musikk lett bærbar med deg hver dag. Når du blir kjent med iTunes og operativsystemet, legge til og fjerne musikk, filmer, etc. er en enkel, rask prosess som sikrer at du bare har media som du ønsker å bruke på din iPod. Elementer på spillelistene kan enkelt fjernes eller legges igjen når som helst du kan koble iPod til en datamaskin som er klar.

Bruksanvisning

1 Slå iPod på og være sikker på at hold-bryteren er slått av. Hvis bryteren viser oransje, er hold aktivert og kontrollene er låst. Du må slå den av.

2 Koble iPod i dock-tilkoblingen. Koble USB-enden inn i datamaskinen.

3 Åpne iTunes hvis det ikke åpnes automatisk på datamaskinen. Finn din iPod på venstre side av skjermen under Source eller Enhet.

4 Klikk på iPod under Kilde, eller enhet (dvs. Davids iPod). Når iPod er markert i blått til venstre, skal musikken være oppført i hovedvinduet.

5 Klikk på en sang eller film du ønsker å slette. Du kan enten klikke og dra utvalg til papirkurv på venstre side av iTunes-vinduet, eller klikk på sang eller film og deretter trykk Delete eller Backspace-knappen på tastaturet.

6 Koble fra iPod ved å klikke på utløserknappen ved siden av iPod navn på venstre side av iTunes-vinduet. Deretter kan du koble fra kabelen manuelt.

Hint

  • Hvis du blir bedt om iTunes you name passord, fylle det inn først.
  • Fjerning av musikk fra din iPod fjerner du det ikke fra iTunes-biblioteket. Så lenge du lar valgene i biblioteket ditt, kan du sette dem tilbake på din iPod når som helst.
  • Automatisk synkronisering av iPod til datamaskinen kan legge til eller fjerne musikk til iPod du ikke ønsker å bli flyttet. Pass på å velge den manuelle alternativet for å sikre at dette ikke skjer.