Slik fjerner motoren i en Lincoln Mark VIII

Slik fjerner motoren i en Lincoln Mark VIII


Det finnes en rekke grunner til at du kanskje må fjerne Lincon Mark VIII motor. Du kan være problemer med forbrenning eller starte opp systemer, eller trenger å gjenoppbygge viktige komponenter. Det er artikler og videoer spredt over hele nettet om hvordan du fjerner en bilmotor, men de fleste av dem krever tung og spesialisert utstyr for å følge. Men det finnes teknikker som du kan spare penger og tid, samtidig som trygt og effektivt fjerner motoren fra Lincon Mark VIII.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Lincoln Mark VIII. Ta av ledningsnettet med en skiftenøkkel og løfte den ut av bilen, så det er ute av veien. Koble både drivstoff og servostyring linjen på høyre side av motoren ved å trekke dem forsiktig med hånden og deretter mate under Lincoln motoren slik at de er ute av veien. Fjern radiator klemmer på motoren med en skrutrekker og fjerne dem fra bilen.

2 Sett en oppsamlingspannen under forsiden av Lincoln og løsne radiatoren ved å løsne boltene på hver side av den med en skiftenøkkel. Løsne det kan lekke litt kjølevæske og olje slik oppsamlingspannen er nødvendig for å fange den.

3 Plasser en av kontaktene under fronten av Lincoln og heve slik at du er i stand til å komme under bilen. Gå under bilen og plassere en oppsamlingspannen rett under Lincoln motoren. Løsne overføring halen skift med en skiftenøkkel og fjerne det. Olje kan dryppe ned slik oppsamlingspannen er igjen nødvendig.

4 Pass på at det ikke er andre hindringer fra slik at du kan løfte motoren ut av bilen. Plasser en annen jack under fronten av Lincoln, slik at du kan riktig løfte motoren ut. Den andre kontakten vil støtte vekten din hvis du trenger å helle på Lincoln. Løft motoren ut av Lincoln chassis og plasser den på gulvet. Du har nå fjernet motoren fra Lincon Mark VIII.