Slik fjerner Master Cylinder System på en 1998 Chevy Venture med ABS

The master sylinder for en 1998 Chevy Venture er aluminium og har en plast reservoar for bremsevæske. Delenummeret for en 1998 Venture med ABS er NM3054. Master sylinderen kommer med et sett av plast lufte adaptere og slanger. Bruk Dot 3 eller høyere bremsevæske i Venture bremsesystem. Det er ikke en vanskelig prosess å erstatte hovedsylinderen.

Bruksanvisning

1 Bryt både brems linjer løs ved hjelp av linjeskiftenøkler. Når de er løse, tettsittende dem litt slik at de ikke lekker. Ved å bryte dem løs, vil de være lettere å koble etter fjerning monterings nøtter.

2 Fjern de 15 mm muttere som fester master sylinder til makten brems booster ved hjelp av en stikkontakt. Trekk bremse Online støttebrakett av strømmen brems booster nagler på passasjersiden av hovedsylinderen.

3 Fjern de to bremseslanger løsnet tidligere. Trekk master sylinder av strømmen brems booster pigger. Ta hetten av master sylinderen reservoaret og tappe bremsevæske fra reservoaret. Plasser den gamle master sylinder i boksen som holdt den nye master sylinder å gå tilbake til auto deler butikken for kjernen kostnad.

4 Plasser den nye master sylinder i en skrustikke. Ta av tanklokket. Installer bremselufte adaptere i hullene ledig av bremseslanger. Trykk de to bremselufteslanger på kortene og krølle dem opp og inn i master sylinderen reservoaret.

5 Fyll tanken med bremsevæske. Hold de to bremselufteslanger nedsenket i bremsevæske. Sett Phillips skrutrekker i bakre stempel depresjon på master sylinderen. Hold slangene i bremsevæske mens pumpe stempelet helt inn og ut med skrutrekker. Holde pumpe stempelet til all luft er blitt utvist fra lufteslanger inn i reservoaret. Når ingen ytterligere bobler er tydelig i reservoaret mens pumping master sylinder stempel, vurdere hovedsylinderen blødde.

6 Fjern master sylinderen fra skrustikke holde slangene i bremsevæske, og installere master sylinder over brems booster studs. Fjern bremselufte adaptere og slanger en om gangen og raskt installere den opprinnelige brems linje. Stram hver brems linje tett.

7 Trykk bremse Online konsoller over passasjersiden brems booster stud og installere de to nøtter til de to bremse booster pigger. Stram de to mutrene godt. Kontroller bremseslanger for å sikre at de er tettsittende, og kontrollere og fylle master sylinderen reservoaret som nødvendig.