Slik fjerner maling fra felger

Slik fjerner maling fra felger


Fjerning av maling fra bilens felg er lik fjerning av maling fra en hvilken som helst annen del av kjøretøyet. Ugly-fargede felger kan ødelegge hele utseendet av en bil og fjerne maling fra dem er det første skrittet mot å få ny maling og et nytt utseende. Dette er en oppgave som lett kan oppnås ved hvilken som helst bil eier med litt tålmodighet og litt besluttsomhet.

Bruksanvisning

1 Vask felgene grundig med oppvaskmiddel og vann for å fjerne skitt, rusk eller støv som virker på dem. Skrubb helt med filler for å sikre at alle fett, olje og andre gunk blir også fjernet. Blås inn i sprekker og flekker på felgen med en luftblåser for å frigjøre alle løse rusk som er skjult og ikke synlig for det blotte øye.

2 Sand felger med 320-sandpapir for å jevne alt ut. Gå over hele området av felgen, og sørge for at det er helt slipes. Dette glatt overflate vil hjelpe til med malingsfjerning.

3 Plasser malerens tape rundt kanten på hver kant. Dette vil beskytte de delene hvor malingen er ikke å bli fjernet, og også beskytte dekket. Gå rundt kantene av felger og også i bunnen av bilen for ytterligere beskyttelse. Plasser malerens plast rundt hvert dekk og fest den i bakken med maskeringstape.

4 Påfør lakk tynner til randen med en pensel for å fjerne malingen. Bruk den til den første rim og sette plast over kanten. Tape plasten over dekket og la den sitte i 45 minutter før du fjerner plast. Dette vil gi tynnere tid til å fullt ut følge felgen. Gjenta prosessen på nøyaktig samme måte og igjen tillate 45 minutter for å tørke.

5 Legg til en tredje og siste lysere pels på felgen og tørke den med en fille for å fjerne overflødig maling og skitt som fortsatt kan forbli. Tillat riktig tid å tørke og vask deretter nok en gang grundig med såpe og vann. Tillat skikkelig tid til å lufttørke og deretter gå videre til neste felgen med nøyaktig samme prosess.

Hint

  • Sørg for at området er godt ventilert. Bruk støvmaske eller støvmaske og vernebriller. Dette vil hjelpe deg å unngå å puste inn farlige kjemikalier.