Slik fjerner maling fra en bil frontruten

Slik fjerner maling fra en bil frontruten


Frontruten på bilen er den viktigste delen av glass på bilen. Når frontruten er dekket inn, eller bare spettet med maling, kan dette alvorlig påvirke din visjon og sikkerhet. Vindusviskere vil bare smøre maling på frontruten - best vindusvisker væske kan ikke kvitte seg med maling. Du må ta ytterligere skritt for å fjerne maling fra en bil frontruten på en sikker og effektiv måte.

Bruksanvisning

1 Skrap en flat barberblad over tørket maling - du kan finne disse bladene til enhver auto deler butikken. Bruk en skarp kniv som ikke vil lage riper i frontruten. Holde bladet i en vinkel og skrape den over glasset og få under malingen. Skrap til malingen er nesten borte.

2 Gni 00 grade stålull over malingen som er igjen på frontruten. Den fine karakteren av stålull kan ikke skade glasset, men det blir kvitt alle små malingsflekker og andre flekker fast på frontruten.

3 Tørk av frontruten med bilbransjen glass renere, og bruke en microfiberklut for å rengjøre glasset. Tørk opp og ned og deretter til venstre og høyre. Bruk en tørr klut til buff frontruten og fjerne eventuelle gjenværende fuktighet.

4 Påfør glass polish til frontruten, ved hjelp av en skum applikator. Tørk av polish på i små, sirkulære bevegelser, til polsk tørker i en dis. Bruk en ren microfiber håndkle til buff polish off for et rent, krystallklare frontruten.