Slik fjerner maling fra Auto Glassfiber

Glassfiber karosseripaneler er en gudegave når vi lager biler med lav totalvekt. Malt glassfiber er en utfordring hvis du ønsker å kle maling helt å male bilen. Glassfiber er et porøst materiale bestående av millioner av glassfibre, og disse fibrene kan oppta de fleste malingsfjernere tynner og, som holder dem i fibrene for lange varigheter. Riktig valg av en kjemisk malingsfjerner er din viktigste oppgave når du fjerner maling fra glassfiber paneler.

Bruksanvisning

1 Ta på øyebeskyttelse briller og løsemiddelbestandige hansker. Åpne alle dører og vinduer og sette en stor fan i en døråpning på en måte at det trekker luft gjennom bygningen og ut den åpne døren.

2 Fjern alle komponenter som ikke vil bli malt, spesielt plast og gummi tilbehør.

3 Male glassfiber malingsfjerner på malt glassfiberoverflate i en 2 fot av to-fots område av gangen, slik at stripper til å jobbe i fem minutter. Når du pusser stripper på overflaten, påfør sjenerøst og bare kjøre børsten over hvert område i én retning, ikke overlappende foregående slag. Skrap av malingen når du finner det lett å løfte av med maling skrape.

4 Vask hver del grundig etter malingsfjerning, og før du går til stripping neste område, med en svamp fuktet i vann. Returner svamp til en bøtte med rent vann og tørk den delen med en ren oljefri håndkle.

5 Gjenta trinn 3 og 4 til alle områder av maling er fjernet fra glassfiber kroppen.

Hint

  • Alltid velge din kjemisk malingsfjerner nøye, og pass på at den er designet for bruk på glassfiber. Gode ​​kilder for disse kjemiske strippere er lokale marine og auto kroppen forsyne butikker. Det er best å kjøpe kjemiske stripper lokalt, som fraktkostnadene er svært høy når skipsfart farlig materials.Don't bruke en frem og tilbake bevegelse med pensel. Pensle stripper på overflaten ved å føre børsten i samme retning hvert slag.
  • Gi mer enn vanlig ventilasjon ved bruk av denne stripping produktet. En ventilasjonsvifte bør settes i en døråpning på en måte slik at den vil trekke de tyngre enn luft, gasser over gulvet og ut gjennom døråpningen åpningen. Windows bør åpnes for å gi positiv luftstrøm inn i building.Paint strippere designet for fjerning av maling fra glassfiber, som med alle andre maling stripping kjemikalier, er farlige produkter som utgjør en alvorlig sikkerhetsrisiko. Følg alle produsentens retninger i en streng måte.