Slik fjerner maling fra Aluminium

Det finnes flere ulike måter å fjerne maling fra materiale, men noen metoder er mye strengere til materialet under malingen enn andre. Mens kjemisk stripping har en tendens til å være lettere å gjøre enn andre metoder, det er større risiko for det opprinnelige materialet som er involvert.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Legg ned papp med et par lag med avis under og rundt området der du skal bruke malingsfjerner. Dette vil hjelpe til med å rydde opp, og fange noen drypp malingsfjerner.

2 Sett på kjemikalieresistente hansker. Nitril hansker er laget for å motstå kraftige kjemikalier, slik at de er den tryggeste veddemålet. Latex er billigere, men er bare gjort for lys plikt kjemikalier.

3 Rett spray kan av fly malingsfjerner mot overflaten du ønsker å fjerne maling fra, og sakte spray fra side til side. Vær forsiktig så du ikke får den kjemiske på noe i tillegg til metall, som det vil trolig skade andre materialer.

4 La remover sett før malingen løsner. Hvor lenge å forlate remover på avhenger av malingen, og hvor mye av det som finnes. Lette strøk med maling kan komme seg i et par timer, mens heavy duty maling kan ta hele natten.

5 Når malingen er løsnet (hvis det ikke har blitt fjernet), bruke en maling skrape til å skrape vekk løs maling.

6 Bruk en stålull til å gå over noen flekker der malingen kan fortsatt bli sittende fast, eller som er vanskelig å skrape med skrapen.

7 Vask materiale og med en hageslange. Sørg for å vaske noe område hvor malingsfjerner kan være, inkludert eventuelle verktøy som brukes.

Hint

  • Pass på at malingsfjerner du kjøpe enten sier "fly malingsfjerner" eller at det er trygt for aluminium eller annet sted på kan. Mange kjemiske strippere vil spise aluminum.There er en stor forskjell mellom typer kjemiske fjerner. Remover fra en sprayboks er generelt for lettere jobber.
  • Sørg for å holde barn og dyr borte fra arbeidsstedet. Malingsfjerner er etsende og vil forårsake etse burns.Always bruke hansker når du arbeider med malingsfjerner.