Slik fjerner luftfilterboksen fra en Honda CBR1000F

Luften boksen i din Honda CBR1000F holder luften som strømmer gjennom motoren din ren og ren, og pass på at motorsykkelen brenner bare det den trenger til for å drive deg fremover. For luftboksen for å gjøre det den skal, må det holdes rent og vedlikeholdt på en jevnlig basis. Du må fjerne luften boksen fra tid til annen for å rense eller erstatte den. Snarere enn å ta sykkelen til Honda forhandler for reparasjon, lære hvordan du fjerner luften boksen fra CBR hjemme.

Bruksanvisning

1 Sett din CBR1000F på sin kickstand på et jevnt, flatt underlag slik at du kan arbeide uten å bekymre deg for at den velter over.

2 Vri klemmeskruen øverst til venstre på høyre side sidedeksel mot klokken ved hjelp av en stjerneskrutrekker til å løsne klemmen. Trekk sidedekselet ned og deretter bort fra sykkelen for å få tilgang til luftboksen.

3 Finn luftkanalen skrue rett under luftkanalen bak sidedekselet. Fjern denne skruen, trekk luftkanalen ut av sykkelen.

4 Finn de tre skruene til øvre høyre som holder luftfilterhuset på plass. Fjern disse tre skruene og trekk luftfilterhuset dekselet på sykkelen.

5 Fjern metallholderen bak husets deksel og trekk luften boksen ut av holderen. Ta med deg luft boksen til den lokale butikken for å kjøpe en erstatning. Reinstallering er rett og slett det motsatte av fjerning.