Slik fjerner Love Bugs uten å skade Auto Paint

Kjærlighet bugs er utvilsomt et problem på forsiden av bilen din hvis du bor i den sørøstlige USA Disse små bugs er overalt i sør og ser ut til å være mer utbredt på trafikkerte veier. De har veldig fet organer og hold deg til billakk som lim. De kan fjernes med litt innsats, men det er viktig å bruke et produkt som ikke vil ødelegge lakken på bilen din mens du fjerner dem.

Bruksanvisning

1 Fjern kjærlighet bugs så snart du ser dem på bilen din. Spray flekken detailer på og tørk forsiktig av med mikrofiberklut. Begynn i et lite synlig område av bilen for å teste for lakkskader fra støvsugeren.

2 Bruk en bug og asfaltfjerner på gjenstridige flekker. Du kan arbeide i små områder, gjør veien langs kjøretøy inntil alle feilene har blitt fjernet.

3 Vask hele bilen. Hvis det er noen bugs igjen, bruk en villsvin hår børste og feilen og tar remover å skrubbe av de resterende bugs.

4 Bruk en detaljering leire bar for å fjerne noe fortsatt gjenstår på finish. Pass på å bruke en god leire smøremiddel med bar for å være effektive.