Slik fjerner korrosjon fra et batteri Wire

Venstre ubehandlet, vil batterikontaktene og ledninger festet til dem begynner å vise tegn til korrosjon. Denne korrosjon kommer i form av enten et grønt eller hvitt pulver. Tungt korroderte forbindelser vil føre til at batteriet fungerer som den er død. Det kan også skape forverring til ledningene selv. De kobbertråder inne kablene kan bli så korrodert, at de til slutt vil stivne og bryte. Fjerne korrosjon på en riktig måte anbefales sterkt for ikke å forårsake en dyr kabel erstatning.

Bruksanvisning

1 Bruk riktig personlig verneutstyr, slik som beskyttelsesbriller og et par gummihansker. Den korrosjon på batteripolene kan være svært irriterende for øyne og bar hud.

2 Fjern den negative (-) batterikontakten fra øverste innlegget på batteriet. Løsne mutteren på slutten av innlegget bolt kontakten med ½-tommers boksen fastnøkkel. Fjern den positive (+) batterikontakten. Sørg for å fjerne den negative batterikontakten først.

3 Løsne negative kabelkontakten til den svarte batterikabelen med 7/16-tommers boksen fastnøkkel. Trekk ledningen fra kabelkontakten. Rengjør bare én tråd om gangen, så du ikke blander ledningene opp mot kontaktene. Det er en god praksis å rengjøre den negative kabelen først da det positive.

4 Bruk stålstålbørste og rense kobbertråder i kabelen. Utfør samme handling til kabelen kontakten og til batteriet innlegget.

5 Bland et par heaping spiseskjeer natron i en kopp vann. Bruk gammel tannbørste og skrubb batteriet innlegget, kabelkontakten og den nakne kobbertråder i kabelen med løsningen. La blandingen til å sette på kontaktene i ca fem minutter eller til fizzing stopper. Skyll områder med rent vann.

6 Påfør et tynt lag med fett på nyvaskede deler. Monter kontakten i motsatt rekkefølge som du tok dem fra hverandre. Koble den negative batterikontakten tilbake på den negative batteriet innlegget.

7 Utføre den samme fremgangsmåten til den positive kontakten og batteripolen. Husk at det er viktig å bare rense negative innlegg og tilkobling først, deretter feste den til batteriet. Hele tiden forlater den positive koblingen fri og usammenhengende.

Hint

  • Den ovenfor beskrevne fremgangsmåte kan anvendes på en hvilken som helst ledning som viser tegn på korrosjon batteri.
  • Batterisyre vil spise gjennom klær hvis venstre ubehandlet. Skyll alle områder med mye rent vann.
  • Aldri utsett batteriet for åpen ild eller tunge gnister. Batterier avgir brennbar gass ved lading eller under tung bruk.