Slik fjerner Inside Dørtablå av førerdøren i en Honda CR-V

De indre dørpanelene på Honda CR-V tjene flere formål. De dekker metall dør, slik at det ser bra ut, og beskytter passasjerene mot de skarpe kantene fra de mange tilgangs hull i døren. Hvis du trenger å reparere en lås, vindu regulator eller noe annet som går på innsiden av døren, panelene er flyttbare for å gi tilgang til komponentene. Førerdøren har en litt større bryter for vinduer og låser i panelet, men det vil ikke påvirke fjerning av panelet.

Bruksanvisning

1 Åpne førersiden dør og finn skruen i midten av den indre dørhåndtaket. Fjern skruen med en stjerneskrutrekker og trekk i håndtaket og trim panelet ut. Finn indre håndtaket stang på baksiden av håndtaket og trekk den ut av hullet i håndtaket. Legg stangen til side, og ta av håndtaket og trim fra døren.

2 Finn de tre skruene som holder armlenet på døren. Det er en på toppen, fronten av armlenet og to mer langs den horisontale delen av armlenet. Fjern alle tre skruene med en Phillips skrutrekker, fjern armlenet fra døren og sett den og skruene til side.

3 Pop høyttalerdeksel ut av døren panel ved hjelp av en liten, flat skrutrekker. Vær forsiktig så du ikke riper i plast grillen eller panelet rundt det. Sett grillen til side og finne de tre skruene bak grillen. Fjern de tre skruene med en Phillips skrutrekker og dra høyttaleren ut av hullet.

4 Koble høyttalerledningskontakten på baksiden av høyttaleren. Sett høyttaleren til side. Sett inn en liten lirke bar under nedre kant av panelet og lirke de tre klipsene som fester bunnen av panelet til døren.

5 Trekk ut på bunnen av panelet litt skyv panelet opp og ut døren. Koble eventuelle gjenværende ledninger på baksiden av døren for vindus eller låse kontrollene ved å koble ledningsnettet kontaktene fra bryteren.