Slik fjerner hvit vegg Dekk

Slik fjerner hvit vegg Dekk


Fjerne hvite vegg dekk er lik fjerne noen annen form for dekk. Imidlertid er hvite vegg dekk lett ripete og misfarget. Det er viktig å ta vare når du fjerner hvite vegg dekkene for å redusere mengden av skrape og skade på de hvite veggene. Den beste måten å gjøre dette på er ved å fjerne dekkene på et rent sted, ved hjelp av padding og håndklær for å hindre at dekkene fra berøre en skitten overflate.

Bruksanvisning

1 Flytt bilen til en glatt, rent sted, helst innendørs. Hvis du må endre dekk utendørs, som i tilfelle av et flatt dekk, lå flere gamle håndklær ned på bakken i nærheten dekkene. Kontroller at bilen ikke er i gang og parkerings pause er på. Dette vil hindre bilen i å rulle bort når du endrer dekket.

2 Fjern hjulkapsel fra midten av hjulet ved hjelp av den flate delen av dekket jern eller en stor flat skrutrekker. Sett den til side.

3 Løsne lug nuts litt med dekk jern. Hvis det er nødvendig, spray gjengene slepe nøtter med spray smøring for å gjøre dem lettere å fjerne. Start med den venstre skruen, deretter flytte til høyre, nederst til venstre og til slutt øverst til venstre. Dette fordeler spenningen mellom nøtter og hindrer bolter eller hjul fra bøying.

4 Jekke opp på siden av bilen ved hjelp av bil jack. Plassere jekken i et område av bilen som ikke vil bli skadet under trykk. Bilens manualen bør angi riktig plassering av jekken.

5 Fjern lug nuts, og trekk forsiktig dekket av av akselen, prøver ikke å røre den hvite veggen på dekkene. Sett dekket hvite siden opp på gamle håndklær. Hvis du må være ute i lengre tid, dekker toppen av dekkene med gamle håndklær for å beskytte dem fra veistøv og annet materiale som kan lage riper i hvit utførelse.

Hint

  • Oppbevar dekkene med en gammel håndkle eller presenning mellom dekkene for å hindre at malingen fra å gni av toppen av en dekk på bunnen av en annen. Dette vil også hindre at gummi fra farging av hvit maling på toppen av dekket.