Slik fjerner hodet fra en 1994 Chevy S10 Motor

Slik fjerner hodet fra en 1994 Chevy S10 Motor


I å fjerne topplokket fra 1994 Chevrolet S10 motor for å erstatte toppakning eller hodet selv, må du huske å holde styr på hodet bolter og andre beslag. De skruene skal monteres tilbake til sine opprinnelige festehull når den nye sjefen eller toppakning er installert. Dessuten må overflaten av motorblokken og hodet være helt rent for å unngå lekkasjer i hodet.

Bruksanvisning

1 Legg utskifting toppakning på stykke papp og bruke markør for å tegne en skisse på papp. Som du fjerne skruene, vil du presse dem gjennom pappen, ved hjelp av malen for å holde styr på hvor skruene ble fjernet fra.

2 Koble batteriet fra lastebil, deretter tappe kjølesystemet ved å fjerne den nedre radiatorslangen. Ha en bøtte klar til å fange kjølevæsken. Mens kjølevæsken er drenering, fjerne drivremmen fra fronten av motoren, samt den øvre fan liksvøpet, clutch / vifteenheten og vannpumpen skivene.

3 Fjern den øvre radiator slangen og varmeapparatet slangen fra termostat, og deretter fjerne termostathuset. Ta av luftfilteret ved å skru luften boksen fra kjernen støtte og løsne kompresjon bandet å koble luften renere kanalen til spjeldhus.

4 Fjern den øvre og nedre inntak manifold ved å skru den fra blokken, og deretter fjerne dynamo, luftkondisjonering kompressor, servostyring pumpe og tilhørende braketter. Deretter fjerner eksosmanifolden.

5 Unbolt ventildekselet og fjerne vippearmer og støtstenger.

6 Unbolt hodet fra motorblokken ved å vri hver bolt en kvart omdreining om gangen til du kan løsne dem med fingertuppene. Så, en bolt av gangen, fjerne bolten og plasser den i sin respektive plass på papp malen.

7 Løft hodet av motoren rett oppover, og unngå å forsøke å lirke hodet av for å redusere sjansen for å skade pakningen overflaten.