Slik fjerner Harley-Davidson Eksos Lyddempere

Slik fjerner Harley-Davidson Eksos Lyddempere


Det er ingenting som brølet fra en Harley-Davidson V-twin motor, hvis unike design gir Harley sin karakteristiske sound. Harley eiere ofte tilpasse lyddemperen for å gjøre det enten høyere eller lavere enn aksje skjerf. En annen grunn til å tilpasse lyddemperen er å forbedre den generelle estetikk av motorsykkelen. Uansett grunn, trenger du ikke en ekspert til å fjerne og erstatte Harley lyddemper. Jobben er enkel og krever bare noen få grunnleggende verktøy.

Bruksanvisning

1 Parkere Harley på en hard, jevn overflate slik som garasjen eller oppkjørselen. Hvil motorsykkelen på støtten. La motoren avkjøles helt.

2 Fjern motorsykkelens hovedsikring for å unngå utilsiktet oppstart av motorsykkelen. Se i brukerhåndboken for å skikkelig fjerne sikringen.

3 Fjern lyddemperen klemmen ved å skru av lyddemperen klemmen bolt, med pipenøkkel og en 15-mm kontakten. Lyddemperen klemme ligger mellom lyddemper og eksosrøret.

4 Spray WD40 i krysset mellom lyddemper og eksosrøret.

5 Fjern lyddemperen er skruer og låseskiver med pipenøkkel. Boltene holder glidebraketten koblet til gummi montere av lyddemperen.

6 Fjern gummifeste som fester lyddemperen til skinnen, med pipenøkkel.

7 Hold lyddemperen på slutten og sakte vrikke den av eksosrøret.