Slik fjerner gasstanken fra en 1994 Ford Explorer

Ford Explorer Navnet ble opprinnelig introdusert i slutten av 1960 som en oppgradert form av Ford F-150. Ford Explorer ble en SUV i 1991, da den ble introdusert tilbake til publikum. 1994 Ford Explorer var utstyrt med en 4,0-liters motor, i stand til å produsere 160 hestekrefter og 220 fot-pounds av dreiemoment. Drivstoffsystemet på 1994 Explorer var kjent som multi-port elektronisk bensininnsprøytning. Hele drivstoffsystemet er elektromekaniske, fra bensinpumpen opp til sprøytebrukere. Drivstofftanken på 1994 Explorer er montert rett innenfor fører bakrammen jernbane, nær førersiden bakhjul.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Explorer og koble den negative batterikabelen fra batteriet. Bruk en 3/8-tommers stasjon eller 1/4-tommers skralle og socket å løsne kabelen, fjern kabelen for hånd.

2 Løft baksiden av Explorer ved hjelp av en to-tonns jekk eller en jack med større kapasitet. Sted bukker ved begge ytre ender av akselhuset. Jo lenger du plasserer bukker fra hverandre, jo lavere tyngdepunkt, og mer støttet Explorer vil være for dette prosjektet.

3 Ligg foran fører bakhjulet på Explorer og skyv overkroppen under lastebilen, slik at du kan fysisk tilgang til innsiden endene av begge gummipåfyllingsslangen og gummidampslangen. Løsne slangeklemmer fra disse slangene på enden som festes til drivstofftanken. Bruk en 1/4-tommers skralle og socket, sammen med en 6-tommers forlengelse for bedre rekkevidde. Etter at du har løsnet slangeklemmer, kobler de to store gummislanger fra drivstofftanken helt.

4 Plasser kroppen din under den bakre støtfangeren på Explorer og skyv under lastebilen, slik at du kan fysisk tilgang til drivstofftanken. Plasser en to-tonns jekk under midten av drivstofftanken. Sett lengden av tre mellom jekken og drivstofftanken. Treet vil fungere som en midlertidig hylle og støtter også tanken jevnt. Ved hjelp av bare en jack på bunnen av tanken kan punktere tank med hodet av den kontakten. Løft uttaket slik at den presser det tre-plattformen mot bunnen av tanken; ikke løft opp på bunnen av drivstofftanken.

5 Fjern drivstofftanken stropp festeboltene fra rammen av Explorer, med en 3/8-inch skralle og socket sammen med en 6-tommers forlengelse. Legge utvidelsen vil gi deg større rekkevidde og innflytelse på tanken stroppen bolter. Slå boltene mot klokken til du kan fjerne dem helt. Trekk drivstofftank stroppene ned og ut til sidene av tanken. Drivstofftanken er sidelengs, så sidene er faktisk pekte mot forsiden og baksiden av lastebilen.

6 Senk bensintanken halvveis til bakken ved hjelp av to-tonns jekk og plattform. Fjern den elektriske kontakten fra toppen av drivstoffpumpen, som er plassert i toppen av tanken. Koble fra kontakten med tommel og pekefinger, bare ved å knipe og trekke kontakten gratis. Fjern de små slanger fra toppen av bensinpumpen. Bruk en 1/4-tommers skralle og socket å løsne små slangeklemmer, deretter trekke de mindre slangene uten bensinpumpen.

7 Senk bensintanken til bakken når du har visuelt og fysisk inspisert det faktum at du har fullstendig koblet fra drivstofftanken og drivstoffpumpen fra Explorer. Plasser drivstofftanken på et stort stykke kartong for transport av tanken fra under SUV. Plassere en brennstofftank på papp vil sikre at man ikke skader i bunnen av tanken i en hvilken som helst måte, så vel som å eliminere muligheten for å skape statisk elektriske ladninger mellom tanken og bakken, noe som kan antennes bensin i både dets væske- og gassformer . Skyv bensintanken ut fra under baksiden av SUV, noe som gjør at papp opphold under tanken.

Hint

  • Når du bytter bensinpumpe eller bensintanken, bør du også skifte bensinfilter. Drivstoffilteret på 1994 Ford Explorer er en in-line filter som kan fjernes med noen ganske grunnleggende verktøy. Filteret er plassert like foran bensintanken, langs chassiset rail på førersiden av Explorer. Bytte av bensinfilter kan sikre at du er eliminering av partikler av rusk fra motorens drivstoffsystem, for renere og mer effektiv drivstofføkonomi.
  • Dette prosjektet omhandler bensin og bensinrelaterte produkter. Bilbensin er ekstremt brannfarlig. Hold hele denne jobben unna åpen flamme, overflødig varme, gnist, statisk elektrisk ladning og røyking. Hvis du er i tvil om din evne til å utføre dette prosjektet i en helt trygg måte, så ikke fullføre dette prosjektet.
  • Løft aldri et kjøretøy på ujevnt underlag eller en skråning. Løfte bilen på ujevnt underlag kan føre til knekt og bukker til å kollapse. Unnlatelse av å følge denne advarselen kan føre til skade på eiendom, personskade eller dødsfall hvis bilen kollapser på deg.