Slik fjerner et navn fra en bil tittel på en Joint Finansiert Car

Slik fjerner et navn fra en bil tittel på en Joint Finansiert Car


Eieren av en bil og lien-holderen (personen som har et lån på bilen) er ett og det samme. Så, mens du og din ektefelle kan teknisk sett ha besittelse av en bil, hvis den bilen er finansiert, er utlåner eier og hjemmelshaver. Derfor, for å fjerne et navn fra bilen tittelen, må du betale ned lånet i sin helhet.

Bruksanvisning

1 Be om en Utbetalingen fra din nåværende utlåner. Denne uttalelsen vil reflektere en totalbeløpet å betale et lån av i sin helhet gjennom en bestemt dato. Det bør også være en per diem på uttalelsen (daglig pengebeløp for å betale for hver dag forbi utløpsdato).

2 Samle de nødvendige midler til å betale lånet i sin helhet. Hvis en person kommer til å være eneeier av bilen, trolig følger det at denne personen er trolig kommer til å betale lånet av på egen hånd. Sørg for at midlene for utbetalingen møte eller overgå det totale beløpet på payoff uttalelse. Send en sertifisert sjekk eller wire midlene til utlåner. Bekreft lånet er betalt i sin helhet og be om en betalt-i-hel brev fra utlåner.

3 Få tak i en blank kopi av et sertifikat av tittelen (se Ressurser). Du må fylle ut dette skjemaet for å få juridisk eierskap over kjøretøyet. Den tidligere eieren (utlåner) må overlate eierrettigheter (dette er grunnen til at du må få en betalt-i-hele brevet).

4 Ta den ferdige Certificate of Tittel til registeret of Motor Vehicles. Send inn skjemaet, betalt-i-hele brevet, og din kopi av registreringen. Kontroller at den nye eierform bare reflekterer en eiers navn, ikke felles låntakere fra den gamle auto lån.

5 Skaff den nye tittelen fra registeret of Motor Vehicles. Bekreft at dette dokumentet gjenspeiler bare navnet på en person som eier av kjøretøyet.

Hint

  • Legg merke til at betale av en eksisterende lån med et annet lån vil bare endre eierskap fra en utlåner til en annen; Dette vil ikke gi deg eierskapet på bilen tittelen i seg selv.