Slik fjerner et flatt dekk fra en 2001 Chevrolet Blazer

Slik fjerner et flatt dekk fra en 2001 Chevrolet Blazer


Chevrolet S-10 Blazer ble introdusert i 1983. S-10 Blazer ble solgt sammen med full størrelse Chevrolet Blazer før full størrelse Blazer ble avviklet i 1996. S-10 Blazer ble bare kjent som Chevrolet Blazer etter 1996 modell år. 2001 Chevrolet Blazer hadde en 4,3-liters V-6 motor som standard utstyr, og var tilgjengelig med enten bak-eller firehjulstrekk. Den reservehjul på 2001 Blazer ligger under baksiden av kjøretøyet. Kontroller at Blazer er parkert på et plant underlag, og så langt fra trafikk som mulig før bytte dekk.

Bruksanvisning

1 Sett fast parkeringsbremsen, sette giret i første gir eller i "Park" og slå på krise fireveis blinklysene. Åpne hele Bakluke på Blazer. Åpne lite panel på høyre side av indre panel. Denne lille panelet omslutter jack, dekk jern og maskinvare du trenger å endre flatt dekk. Fjern alle verktøyene fra nook bak panelet, og satt verktøyene på baksiden av lastebilen, i nærheten av bakre støtfanger.

2 Koble de to stang forsamlinger fra dekksett. Sett den utvidede stangen rett under eksponert weather under Bakluke og over støtfangeren på Blazer. Det er et rundt hull som vil unnta de to stang utvidelser. Vrikker utvidelser for å sørge for at de ikke beveger seg fritt, noe som betyr at du er låst inn i reservedekket girkasse.

3 Installere det firkantede hullet i håndtaket på dekk jern på den ytre ende av stengene. Snu hele forsamlingen mot klokken, ved hjelp av dekk jern som en sveiv, å senke reservedekket. Senk reservehjul helt til bakken, og deretter bruke hånden til å fjerne den vedlagte heis kabel. Fjern reservehjulet fra under bilen, og bære den på siden av lastebilen med flatt dekk.

4 Løsne, men ikke fjern, lug nuts på hjulet som har flatt dekk, med dekk jern eller slepe mutter skiftenøkkel. Hev Blazer ved å sette den medfølgende jack under lastebilen, under jack punkt nær hjulet du fjerner. Drei skruen stil jack å heve flatt dekk av bakken. Fjern lug nuts helt, deretter ta av hjulet med flatt dekk.

5 Installer reservehjul på Blazer, og trekke til mutrene til de er tett ved hjelp av dekk jern. Sveiv jack mot klokken for å senke bilen. Fjern jack fra under Blazer. Trekk til hjulmuttere med dekk jern, estimere de ønskede 95 til 100 fot-pounds det tar å riktig dreiemoment ørene.

6 Sett hjulet med flatt dekk under blazer, med utsiden ansiktet av hjulet vendt oppover. Installer reservehjul løftekabelen gjennom hullet i midten av hjulet. og låse kabelen på plass. Løft hjul og dekk opp under Blazer av spy urviseren, inntil sammenstillingen hviler mot bunnen av lastebilen. Fjern forlengelsesstengene fra hullet på baksiden av lastebilen og skille dem.

7 Trekk i kontakten til den er helt komprimert og kollapset. Plasser jack, dekk jern, og to forlengelsesstenger tilbake til sin krok i baksiden av Blazer. Bytt fjernet panel som dekker reservehjul tilbehør.

8 Ta Blazer til en dekkbutikk og har et nytt dekk montert på lastebilen, så snart som mulig hvis Blazer er utstyrt med en "smultring" stil eller liten størrelse reservehjul og hjul. Hvis du kommer til å kjøre på en full-størrelse reservehjul, sjekke lufttrykket og dreiemoment til hjulmutrene til 95 til 100 fot-pounds ved første anledning.

Hint

  • Hvis 2001 Blazer mangler aksje dekk skiftende kit, kan du bruke noen standard shop verktøy i stedet. Du kan bruke en 1-tonns gulv jack å løfte lastebilen, en standard dekk jern eller fireveis å fjerne og installere slepe nøtter, og et sett med filklør å holde forlengelsesstenger.
  • Å dreiemoment lug nuts etter å ha installert reservehjul, bruke en 1/2-tommers stasjonsmomentnøkkel og 19 mm dype brønnen socket.
  • Les alle advarsler ligger på utvendige sideveggen av reservedekket.
  • Ikke overstige 55 km / h mens du kjører på et reservehjul.
  • Reserve eller midlertidige dekk er kun ment å brukes for en maksimal avstand på 60 miles.
  • Du kan se bort fra disse advarslene om 2001 Blazer er utstyrt med en full størrelse reservehjul, noe som samsvarer med størrelsen på alle de andre dekkene på bilen.