Slik fjerner et Bremsesylinder Fra en 2003 Mazda 6

Slik fjerner et Bremsesylinder Fra en 2003 Mazda 6


Bremsekalippernes på en 2006 Mazda 6 gjelder press på bremseklosser, trykke dem mot rotoren for å stoppe bilen. Akkurat som alle andre komponenten av et kjøretøy, kan målepunktene blir slitt ut over tid. Når en caliper ikke slites ut, kan det enten bygges om eller skiftes ut. Uansett prosess hvor du skal rette opp caliper svikt, er fjerning av caliper nødvendig før arbeidet kan utføres. Denne prosessen krever bare noen få verktøy og er forholdsvis lett.

Bruksanvisning

1 Løsne lug nuts på hjulet som du har tenkt å fjerne bøylen.

2 Løft fronten på Mazda 6 ut av bakken med gulvet jack, og støtte kjøretøyet ved å plassere bukker under den.

3 Fjern de tidligere løsnet slepe nøtter, og trekk hjulene fra kjøretøyet.

4 Plasser renne pannen rett under bremsekalippernes.

5 Se på bøylen bakre-side, og finn banjo bolt. Dette er bolten som forbinder gummi bremseslangen til caliper.

6 Trace bremsen linje fra bolt til omtrent halvveis opp bremseslangen. Pakk den delen av slangen med butikken fille, for å unngå skader, og klemme låsetang over butikk fille. Dette forsegler bremseslangen, hindrer noen bremsevæske rømmer.

7 Løsne banjo bolt, ved hjelp av en skralle og socket, og fjerne det fra baksiden av caliper. Trekk bremseslangen av caliper. Kast den gamle messingskive under banjo bolt; det må skiftes ut.

8 Undersøk den bakre delen av bremsekalippernes, og finn bolt caps caliper - to svarte, gummihetter som dekker de øvre og nedre caliper bolter. Trekk disse caps fra boltene.

9 Løsne og fjern de to caliper boltene med en skralle og en hex-bit-kontakten. Trekk bøylen oppover og av bilens bremse forsamlingen.

10 Gjenta trinn 4 til 9 for bremsekalippernes på motsatt side av Mazda 6, om nødvendig.

Hint

  • For optimal bremseegenskaper, erstatte eller gjenoppbygge målepunktene i par, men det er akseptabelt å erstatte eller gjenoppbygge eneste.