Slik fjerner en Trunk Panel på en 2002 Audi Quattro Wagon

2002 Audi Quattro stasjonsvogn er en Avant eller eiendom versjon av A4, som er en high end Passat. Innenfor Volkswagen Auto Group (VAG) Audi er massen luksusmerket - Lamborgini og Bugatti er de øverste lagene av luksus. Quattro-systemet er Audi berømte all-wheel drive system som gjorde det mulig Audi å stige til toppen av luksus markedet etter BMWs bakhjulsdrift system ble mindre populær. Stammen panelet kan trenge fjerning hvis det har blitt skadet eller hvis du vil ha tilgang til ledningene under.

Bruksanvisning

1 Parkere 2002 Audi Quattro stasjonsvogn et sted med plass rundt baksiden av bilen. Kontroller at nødbremsen er på før du slår av motoren og trekk stammen utløseren. Kom deg ut av bilen og tømme ut bak på bilen slik at du får plass til å jobbe i.

2 Skru ut de åtte Philips skruer som fester bunnen av bagasjerommet panelet til bakluke. Sørg for å holde skruene som reserve Audi deler er mye dyrere enn de fleste andre bilprodusenter, selv om de er bare vanlige Volkswagen deler i de fleste tilfeller. Skru de fire Philips skruer på den øverste delen av panelet. Panelet vil ikke komme ut nå, er det fortsatt holdes på plass av press.

3 Lirke panelet av bakluke med en flat skrutrekker. Skyv flat inn i sømmen og arbeid det langs sømmen linjen. Når panelet står ut langs kanten, og trekk deretter panelet av for hånd. Plasser panelet et trygt sted som det kan bli brutt hvis tråkket på. Hvis du skal bytte ut panelet så bare å følge prosedyren i motsatt rekkefølge.