Slik fjerner en Toyota Truck innenriks?

Nesten alle Toyota lastebil interiør er laget av grå og brune deler som ikke er vanskelig å fjerne. En person kan fjerne den indre fra en Toyota bagasjerommet, med unntak av den fremre benk i eldre modell Toyota, noe som kan ta to personer. Interiøret består av seter, konsoll, teppe, headliner og baksetet, hvis lastebilen er en utvidet cab. Du kan fjerne interiøret i mindre enn fire timer.

Bruksanvisning

1 Unbolt setene fra gulvet ved hjelp av en skralle og 17 mm kontakten. Det er en bolt på hvert ben av setet. For elektriske forseter, unbolt dem fra gulvet og koble ledningsnettet under setet før du prøver å trekke det ut av bilen. For bak sittebenker, fjern den nedre halvdelen av setet som beskrevet. Trekk på baksiden av setet ned fra toppen, og det spretter ut bort fra bakveggen. Det er ingen bolter som holder den til lastebil veggen.

2 Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne deler fra taket. Fjern solskjermene, kleshengere og takbelysning. lirke forsiktig headliner bort fra taket når alt tilbehør fjernet. Bøyeheadliner for mye kan føre til at headliner styret til å sprekke, noe som ikke kan repareres. Vinkel headliner slik at den kan passe ut av en inngangsdør.

3 Bruk en skralle med en 8 mm-kontakten for å fjerne midtkonsollen fra Toyota lastebil. Forsiktig lirke de omkringliggende plast brikker bort fra midtkonsollen når du har fjernet boltene. Trekk konsollen ut av lastebilen.

4 Skru de dørterskler fra bunnen av dørene. Trekk teppet opp av gulvet. I nye Toyota lastebiler, kan forsiden av teppe under streken har borrelås holder den på plass. Trekk alle teppet ut av Toyota.