Slik fjerner en Stock Radio fra en 2001 Subaru Outback Legacy

I 2001 ble Subaru fortsatt installere båndopptakere i sin Outback Legacy, selv om kassetter var alle men utryddet. Skulle du vil ha noe mer moderne i bilen, for eksempel en CD-spiller eller en iPod-oppkobling, kan du gjøre det ved å fjerne aksjen dekk og installere en ettermarkedet modell. I prosessen, kan du få annenhåndsverdi for kjøretøyet og tilleggsfunksjoner som tidligere ikke tilgjengelig i bilen, som for eksempel navigasjon eller Bluetooth.

Bruksanvisning

1 Sett på parkeringsbremsen. Plasser panel-fjerning verktøy i mellom sidene av midtkonsollen og girspaken. Skyv opp på verktøyet til pop panel gratis, så ta den ut av bilen. Fjern skruene på bunnen av lommen bare frem av shifter hjelp av Phillips-skrutrekker. Trekk lommen ut av bilen.

2 Fjern askebegeret fra dashbordet. Skru ut skruen på toppen av askebegeret ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Sett nøkkelen i tenningen og vri den til "On" posisjon. Sett foten på bremsen og flytte girspaken i laveste stilling. Trekk ringen rundt radio og air-condition kontrollene mot deg for å løsne klipsene.

3 Skru radioen og klima kontroller fra dashbordet ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Trekk enheten ut av dashbordet og koble alle ledningene fra baksiden. Ta forsamlingen til en arbeidsflate. Skru på radioen fra forsamlingen hjelp av Phillips-skrutrekker.