Slik fjerner en Stereo konsollen fra en 1999 Honda Civic

Slik fjerner en Stereo konsollen fra en 1999 Honda Civic


1999 Honda Civic har fått mye god omtale av sine eiere i løpet av årene på grunn av deres pålitelige motorer og evne til å endres på forskjellige måter. En av de mest populære endringene er bilstereoen. Hvis du ønsker å fjerne stereo konsollen, må du vite hvordan du fjerner frontpanelet som holder utstyret på plass, sammen med selen. Du kan enkelt fjerne stereo konsollen i bare noen få minutter med en enkel skrutrekker.

Bruksanvisning

1 Fjern hanskerommet. Åpne den ved å løfte låsen, og trykk deretter sidestykker i nok slik pinnene vil bli frigjort, slik at enheten som skal fjernes. Gjøre dette på begge sider samtidig, fordi det er to plugger som holder den på plass.

2 Fjern de to passasjersiden skruene som holder frontpanelet på plass. Plasser fjernet skruene på et sted hvor de ikke vil gå tapt.

3 Fjern de to skruene fra rattstammen. Disse to skruene er plassert rett under rattet, på hver sin side. også fjerne den ene skruen som ligger rett over kontrollene. Det vil være tre metalliske klipp holder kolonne panel på plass.

4 Fjern de to skruene på førersiden. Disse to holder midtkonsoll panelet på plass.

5 Fjern de to siste skruene som holder i midtkonsollen panelet, og deretter fjerne panelet helt ved å trekke den ut. Den første ligger rett ovenfor sigarettenneren, og den andre er over askebeger.

6 Fjern de fire skruene som holder stereo på selen, og koble fra strøm og lydkabler fra baksiden av enheten. Stereo konsollen kan nå trekkes ut.

Hint

  • Slå alltid bilens strømmen før du prøver noen endringer eller tillegg til sine elektriske komponenter.