Slik fjerner en Starter Fra en 1998 Chevy Tahoe

GMC introduserte Yukon i 1992 og etter 1995 Chevrolet sluppet sin versjon, kjent som Tahoe. Selv om ikke så stor som Suburban, er Tahoe fortsatt en full-size SUV. Den 5,7-liters Vortec V-8 motor krever en stout likestrømsstartmotoren for å slå svinghjulet ved første oppstart. En liten pinion gear, kjent som Bendix, sender ut fra nesen av starteren å spinne svinghjulet. Hvis start lider innvendige gir svikt, elektriske feil eller Bendix ikke klarer å løse ut, må du skifte ut starteren før du kan reise i Tahoe igjen.

Bruksanvisning

1 Kjør Tahoe forhjulene nøye på to bil ramper. Skift til park, sett nødbremsen og slå av motoren. Du kan også jekke fronten på bilen opp og støtte den på bukker plassert under rammen.

2 Brace et av bakhjulene med to bremseklosser for å hindre at Tahoe fra rullende av ramper. Åpne panseret. Koble Tahoe negative batterikabelen enden fra batterisiden terminalen ved hjelp av et batteri nøkkel.

3 Klatre under fremre passasjersiden av motoren. Fjern startvarmeskjoldet festemutterne med en pipenøkkel og 3/8-tommers kontakten. Trekk skjold av starteren og sett det til side.

4 Hev jack stativet slik leder av stativet hviler mot magen av starteren å støtte den. Unbolt starteren ledningene fra baksiden av starteren med socket og skiftenøkkel.

5 Fjerne startfesteboltene ved hjelp av pipenøkkel og ½-tommers kontakten. Fjern starter fra siden av motoren for hånd og sett den til side. Vær oppmerksom på startmotoren er veldig tung.

6 Plasser den nye startmotoren på plass på toppen av jack stand. Installer de to start beholde boltene med socket og skiftenøkkel og skru dem til 35 fot-pounds. Fjern jekkfoten fra under starteren.

7 Sett på starteren ledningsnett med socket og skiftenøkkel. Plasser startvarmeskjoldet på plass og stram festemutterne til 75 tommers-pounds med socket og skiftenøkkel. Klatre ut fra under Tahoe.

8 Koble den negative batterikabelen til batterisiden postterminal med batteriet skiftenøkkel. Fjern bremseklosser, lukk panseret og nøye sikkerhets Tahoe av ramper eller senke den av bukker.