Slik fjerner en Power Vindu Motor i en 1997 Buick Regal

Posisjonen din Buick makt vindu styres av en bryter på døren som sender elektriske signaler til regulatoren motor. Motoriske bevegelser overføres til vinduet gjennom regulatoren arm. En metall montering på bunnen av vinduet, som kalles en rammekanal, kobles til regulatoren arm valsen. Rullen holdes på plass i kanalen, og den kobling gir rolig og jevn drift av vinduet. Tid og slitasje av vinduet motor vil føre til at det å bryte ned og krever erstatning.

Bruksanvisning

1 Rull vinduet helt opp på Buick Regal. Åpne døren og plassere en fille over tetningslisten på toppen av døren nær midten av vinduet. Legg et stykke tape over fille og trykk den fast til vinduet på begge sider.

2 Lirk vinduet bryteren, høflighet lys og elektriske speil kontroll ut av panelet med en sparkel. Trekk dem deretter sette dem til side.

3 Fjern alle trim panel festeskruene med en skrutrekker. Lirk panel holde klipp løs med sparkel. Sett kniven mellom klemmen og døren, men ikke snuse på trim panelet selv. Fjern panelet fra døren og koble ledningsnettet. Skrelle tilbake Water, som er nødvendig, for å få tilgang til motoren.

4 Åpne panseret og koble fra batteriets negative kabelen med en skiftenøkkel.

5 Fjern de nagler eller bolter som holder motoren i dørkarmen. Beveger motoren, som er nødvendig for å løsne regulatoren armen fra rammen kanalen. Ta motoren fra døren.

Hint

  • Hvis Regal er utstyrt med et tyveri-lock system, deaktiverer lockout funksjonen før du kobler fra batterikabelen.