Slik fjerner en Power Steering Linje

Servostyring pleide å være en luksus-funksjonen på noen biler, men i dag virker det som de fleste biler og lastebiler har noen form for assistert styring. De fleste biler bruker et hydraulisk system for å hjelpe til med å snu, og hvis en av linjene er lekker eller ikke kan holde trykket, kan du belastningen servopumpe og potensielt skade systemet. For å installere en ny linje, først fjerne den gamle, og det kan gjøres i omtrent fem minutter.

Bruksanvisning

1 Løft opp fronten på bilen ved hjelp av jack og feste den på bukker. Sørg for at bilen er helt sikker på bukker før du krype under den.

2 Finn servostyring pumpe, som vanligvis er montert lavt på motoren, og i nærheten av rattstamme.

3 Skyv renne pannen under servostyring linjen du ønsker å fjerne. Plasser linjen skiftenøkkel på servostyring linjen enden og bare knekke den åpen. Du ønsker å slippe ut trykket fra systemet, og ved sprengning linjen, vil noe av presset forsvinne.

4 Skru av linje fra servostyring pumpen ved hjelp av en linje skiftenøkkel. Deretter følger linjen til tilkoblingen på rattstamme og skru den fra stativet ved hjelp av linjeskiftenøkler.