Slik fjerner en Piaggio BV 250 gassbeholderen

Den Piaggio BV Tourer 250 er en on-road motor scooter som har en 250cc ensylindret SOHC firetaktsmotor, CVT girkasse, skivebremser og en 2,6-liters bensintank. I et forsøk på å redusere utslippene, Piaggio BV Tourer 250 har et avgasser system designet for å felle drivstoffdamp. Brenselgassfilter behandler ubrukte hydrokarbondamper fra drivstofftanken og dirigerer røyken til motorens inntaksmanifold under drift. Fjerne drivstoff gassfilter krever bare et par håndverktøy å fullføre.

Bruksanvisning

1 Slå av scooter og la motoren avkjøles.

2 Plasser scooter på sitt senter stand og åpne under setet rommet.

3 Fjern de fire skruene som fester dekselet, som ligger på den nedre delen av oppbevaringsrommet, ved hjelp av en passende størrelse Phillips-skrutrekker.

4 Fjern dekselet fra oppbevaringsrommet for å eksponere den rektangulære-formet gassfilter og runde-formet roll-over ventilen.

5 Koble gummistroppen som fester gassfilter til den side av lagringsrommet. Undersøke undersiden av beholderen, og merke hver av de to slanger for korrekt identifikasjon, ved hjelp av en markør og maskeringstape.

6 Slipp opp klemmene som fester hver slange til drivstoffgassfilter. Koble hver slange fra beholderen. Fjern beholderen fra oppbevaringsrommet for å fullføre prosessen.