Slik fjerner en overføring uten en Jack

Slik fjerner en overføring uten en Jack


Nå som du har bygget en kraftig rase maskin som du tar til dra bånd hver helg i sommer, må du lære noen triks av handelen i å reparere og fikse et drag race bil på banen. En av de mest plagsomme fikser i en idrettsklasse dra bilen er overføring. Når du er på banen, og du må trekke en overføring til å endre omformer eller flex plate, må du kanskje å trekke det ut uten hjelp av en jekk for å ta vekten av overføringen. Trekk ganske enkelt overføring av passasjerdøren.

Bruksanvisning

1 Fjern overføringstunnel panelene i kupeen for å avsløre transmisjonshuset. Koble shifter post, trekke shifter, og står fritt til overføring tunnel paneler. Skill panelene ved å snu dzus montering mot klokken for å frigjøre dzus festene.

2 Med drivakselen fjernes fra halen huset av overføringen ved å løsne de to overføring montere bolter og muttere, slik at halen på transmisjon til å sitte på fjellet uten å bli sikret. Koble trans bremsevaieren på adapter, og trekk fartsmåleren ledningen fra sin adapter i tillegg.

3 Fjern momentomformeren boltene som fester momentomformer til flex plate (svinghjul). Det er seks bolter, tre med nøtter posisjon som fester momentomformeren til motoren. Fjern disse muttere og bolter, og være klar til å frigjøre overføring klokkehuset fra motoren.

4 Løsne og fjern seks bell husboltene som holder transmisjonshuset til motoren. Når alle boltene er ute, vil overføringen sitte på justeringspinnene som stikker ut av motorblokken. Dra forsiktig overføring tilbake et par inches å få overføring av disse pinnene. Kjelen skal forbli på veden stabelen under overføring, men overføringen vil være fri til å trekke seg ut av passasjersidedøren.

Hint

  • Bind momentomformeren til overføring klokkehus med slips stropper for å holde momentomformeren på inngående aksel, i stedet for å søle girolje når momentomformeren faller av sendingen når du trekker den ut av drag race bil.
  • Hvis overførings faller av treblokkene før vekten bæres for hånd, kan det skade og bryte transmisjonens bolig eller overførings bolter som stikker ut av motoren. Hold alltid minst en hånd på overføring til alle tider, og sørg for at den er støttet av tre blokker, mens de fleste av festene har blitt fjernet.