Slik fjerner en nakkestøtte Fra en S10 Pickup Seat

Slik fjerner en nakkestøtte Fra en S10 Pickup Seat


Når du kjøper nye setetrekk eller ønsker å installere en nakkestøtte monitor i din Chevy S-10, er det siste du tenker er at fjerning av nakkestøtten vil være vanskelig. Avhengig av året og modell for S-10, kan du ha en fast nakkestøtte, en som er justerbar ved å trykke på en knapp eller en som er justerbar ved å klemme innleggene sammen på toppen av setet. Uansett hvilken stil nakkestøtte du har, kan du fjerne en nakkestøtte fra en S-10 pickup sete i omtrent en time.

Bruksanvisning

fast Nakkestøtte

1 Slipp iden av setet, og brette setet forover slik at du kan nå bunnen av ryggstøtten.

2 Fjern setetrekket. Hvis dekselet er skinn eller stoff, vil du finne snaps eller glidelås nederst på baksiden-støtte delen av setet. Løsne feste, og skyv dekselet av. Hvis du har et teppebelagt bord backing setet ditt, trykker du langs kantene av brettet spretter ut av klemmene, og fjerne styret.

3 Skjær den faste hodestøtten utenfor rammen av setets hoveddel, ved hjelp av en frem- og tilbakegående sag.

Justerbar nakkestøtte med utløserknapp

4 Reach under nakkestøtten, og trykke på utløserknappen. Knappen vil være på bunnen av en av støtten innlegg for nakkestøtten. Hold knappen inn, og trekk hodestøtten opp så langt det kan gå.

5 Sette inn en liten spiker inn i hullet på den side av plast bunnen av bæreren innlegget (hvilken side det vil være på, varierer med S-10 modell år).

6 Trykk spikeren inn i hullet. Dette vil frigjøre intern stopp klippet, og deretter kan du fjerne hodestøtten helt.

Justerbar nakkestøtte (Ingen Utløserknapp)

7 Slipp iden av setet, og brette setet forover slik at du kan nå bunnen av ryggstøtten.

8 Fjern setetrekket. Hvis dekselet er skinn eller stoff, vil du finne snaps eller glidelås nederst på baksiden-støtte delen av setet. Løsne feste, og skyv dekselet av. Hvis du har et teppebelagt bord backing setet ditt, trykker du langs kantene av brettet spretter ut av klemmene, og fjerne styret.

9 Nå opp innenfor rammen av setet, og trykke ned låseklemmen holder nakkestøtten i setet. Trekk hodestøtten ut av rammen.

Hint

  • Hvis du har en klem-og-release typen nakkestøtten, har noen til å hjelpe deg når du fjerner den. Prosessen vil være mye lettere hvis en av dere er deprimerende klippet inne i seterammen mens den andre fjerner nakkestøtten.
  • Ikke bruk Chevy S-10 uten nakkestøtte festet til setet. Nye føderale sikkerhetsforskrifter krever hodestøtter i biler, slik at du kan bli ticketed hvis du fjerner dem.