Slik fjerner en Lucida Lykte

Slik fjerner en Lucida Lykte


Å ha riktig arbeidslysene på din Toyota Lucida er en viktig del av å kjøre trygt. Du kan lett lære hvordan du fjerner lyset forsamlingen selv slik at du kan fikse, reparere eller erstatte frontlys. Dette vil bidra til å spare deg for penger på å ta det til en profesjonell for å fikse det for deg. Lyset fjerning og reparasjon prosedyren er rask, rett til poenget og skal bare ta noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Pop panseret og sikre den åpen. Dette vil gi deg tilgang til frontlys området.

2 Finn de tre skruer eller bolter (varierer på grunn av år av bilen) som er plassert langs fronten omkretsen av din Lucida. Det vil være en over hvert frontlys og en i midten over frontgrill. Pass på at det er den bolt eller skrue nærmest lyset og grill. Fjern feste over din valgte frontlys forsamlingen med en skrutrekker eller pipenøkkel.

3 Plasser fingrene på omkretsen av frontlys montere og trekk den ut. Lyset forsamlingen skal løsne fra sin posisjon relativt enkelt. Vrikke den frem og tilbake hvis det blir litt fast.

4 Nå fingrene bak montering og finne ut hvor ledningene kontakten er festet. Ta tak denne kontakten og trekker bestemt vekk fra lyset forsamlingen. Dette vil fullt koble frontlys fra Lucida slik at du kan fortsette å endre hele forsamlingen eller bare pæren inne.

5 Koble ledningene og reposisjonere montering når du er ferdig å fikse, reparere eller erstatte lyset. Stram skruene eller boltene tilbake på plass.