Slik fjerner en kalesje Fra en Chevy Tracker

Fjerne konvertible toppen på Chevy Tracker lar deg friheten til åpen kjøring på dager når været er fint. Lerretet toppen er i stand til å kaste seg for godt vær, og du kan sette den opp igjen når været tilsier behov for det. Chevy anbefaler ikke helt fjerne det øverste som feilaktig installere toppen vil tillate det å lekke både luft og vann rundt kantene. Hvis du velger å ta toppen helt av lastebil, må du justere alle festene på kantene når du installerer den.

Bruksanvisning

1 Fjern bakruten fra deg Tracker. Åpne bakluken hele veien og trekke bakre hjørnene på toppen ut av sporet på kroppen. Trekk tilbake lerretet klaffene for å eksponere glidelås.

2 Pakk bakruten og la den henge rett ned på utsiden av kroppen. Trekk den bakre vinduskarmen bar mot deg og skyv den ut til venstre side av lastebilen med vinduet vedlagt. Sett den på et trygt sted.

3 Fjern sidevinduene fra lastebilen. Trekk den øvre og bakre kvartal borrelås vedlegg løs deretter pakke ut vinduet. Glidelåsen vil bare gå rundt toppen og bakre kant av vinduet.

4 Trekk den fremre kanten av vinduet fremover for å løsne den fra kroppen, og trekk den nedre delen av vinduet ned for å frigjøre den fra sporet nederst i vinduet. Sett vinduene til side på et trygt sted.

5 Løsne de to snaps på hver side av kuppelen lys og trekke foran på toppen fremover og ut av kanalen på taket. Brett hele topp tilbake til baksiden av lastebilen. Toppen kan stues i denne posisjonen før du ønsker å heve den igjen.

6 Rull bakruten og montering bar opp og oppbevare dem mellom bakluken og baksetet. Rull to sidevinduene oppe og stue dem bak setet også. Hvis du trenger å heve toppen i en hast, har du nå alle deler med deg å gjøre det.