Slik fjerner en Honda Accord Front Wheel Rotor

Honda Accord bremse rotoren er en metallplate som slår på aksel og fører til at bilen stopper når bremseklossene blir presset mot rotoren av sylinderen på bremsekalippernes. Av og til kan rotoren få riper eller gravd fra skitt eller steiner og føre til at bremsene til å stoppe ujevnt. Fjerne bremse rotoren er en jobb som du kan gjøre i omtrent en time eller to, sparer deg noen penger.

Bruksanvisning

1 Parker Honda Accord på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen for å hindre bilen i å bevege seg. Plasser en trekloss bak en av bakhjulene og løsne lug nuts et par svinger med et dekk verktøyet på hjulet du skal fjerne.

2 Hev bilen opp i front med et gulv jack og skyv en jack stå under akselen ved siden av hjulet. Senke gulvet jack og flytte den ut av veien.

3 Fjern lug nuts med dekket verktøyet og sette hjulet ut av veien. Løsne den øvre og nedre bolter på bremsekalippernes med en pipenøkkel og skyv boltene ut for hånd.

4 Ta bremsekalippernes av rotoren og fjern bremseklossene fra innsiden av bøylen. Heng opp caliper fra kjøretøyets ramme med en wire kleshenger for å holde det ut av veien. Aldri la bremsekalippernes henge fra bremsen linjen.

5 Flytt rotor og tilbake forsiktig for å løsne den opp fra hjulnavet og skyv rotoren fra navet. Fjern rotoren fra sentrum av Honda Accord og sett den på et trygt sted.

Hint

  • Sett alltid på parkeringsbremsen av Honda Accord for å hindre den fra å rulle før du forsøker å fjerne forhjulet rotoren.