Slik fjerner en Harley-Davidson Road Glide Gas Tank

Slik fjerner en Harley-Davidson Road Glide Gas Tank


Klaringer er så tett på hver Harley at fjerning av drivstofftanken vanligvis gjør motor reparasjoner mye enklere. Siden en betydelig del av ledningsnettet går under bensintanken på Road Glir, Harley-Davidson og mange ettermarkedet produsenter anbefaler ofte å fjerne bensintanken for å arbeide med ulike elektriske forbindelser til konsollen eller innen kåpen. Fjerne bensintanken på enkelte Harleys er i utgangspunktet et avløp og unbolt jobb. Fordi Road Glir er så komplisert, men å fjerne den tank fra en av dem krever ytterligere trinn.

Bruksanvisning

1 Løsne sidedekselet, foran Aske, som inneholder sikringsblokken. Sikringsblokken er under det høyre dekselet side på Road glir bygget i noen år, og under venstre for andre. Ta kontakt med din servicehåndbok for å være sikker.

2 Skift til nøytral og starte motorsykkelen i et godt ventilert sted. Med motorsykkel kjører, trekker bensinpumpe sikringen med en sikring avtrekker. La motoren frese til en stopp.

3 Tørn motoren i ytterligere fem sekunder. Dette vil rense gass under trykk fra the Road Glide drivstoffledninger.

4 Fjern setet oppbevaring bolt og skive på baksiden av setet med en umbraconøkkel. Fjerne setet for å få tilgang til batteriet.

5 Løsne den negative batterikabelen. Fjern kabelen fra den negative terminalen med en pipenøkkel.

6 Sug bensin fra nyere stil Road Glir med et mekanisk snylte enhet til hva Harley kaller en "tilstrekkelig størrelse" gass kan. Harley Davidson endret utformingen av sin tank port for å hindre enkel snylte på midten av 2007 årsmodell.

7 Den ene enden av et tre-fot lengde av gummi eller plastslangen på tuten av en liten trakt for å tappe gass fra eldre Road Glir. Plasser den motsatte enden av slangen i en gass kan.

8 Trekk og koble den ene enden av crossover slangen på eldre Road Glir. Tillat bensin fra crossover-tilkoblingen til å renne inn i trakten.

9 Fjern eikenøtt mutter fra konsollen med en pipenøkkel. Løft, men ikke fjern, konsollen.

10 Trekk og koble drivstoffnivået avsender og bensinpumpe plugg i elektriske forbindelser under konsollen.

11 Koble drivstoffledningen der den kobles til tanken ved å trekke i den. Tapp den gjenværende bensin inn i gass kan.

12 Fjern monterings bakre bensintank bolt, mutter og skiver med en pipenøkkel. Ta av frontfestebolt, mutter og skiver.

1. 3 Løft, men ikke fjern, tanken. Koble pigtail ledningsnettet forbindelse under tanken.

14 fjerne tanken forsiktig

Hint

  • Begynn denne jobben når gasstanken er nesten tom.
  • Bensin er svært brannfarlig.