Slik fjerner en fabrikk radio fra en 2006 Trailblazer

Slik fjerner en fabrikk radio fra en 2006 Trailblazer


Hvis du er ute etter å erstatte fabrikken radioenheten i Chevy Trailblazer, eller hvis du trenger å demontere bilens instrumentpanelet, må du fjerne den fabrikkmontert radio fra instrumentpanelet. Den 2006 modell Trailblazer har radioenheten montert på plass med skruer, men tilgang til det kan være vanskelig. Du må fjerne en rekke rim paneler fra bunnen til toppen for å fullstendig tilgang til radioenheten.

Bruksanvisning

1 Koble bilens negative batterikabelen med en skiftenøkkel på kabelklemmen.

2 Løsne skruen nær bunnen kanten av girspaken er knott og deretter presse sidene av bagasjerommet sammen for å løsne klipsene slik at du kan løfte bryteren av.

3 Ta av midtkonsollen - fjern alle skruene inne i oppbevaringsrom med en skrutrekker, løft opp hyllen, løft opp parkeringsbremsen, koble de elektriske kontaktene under konsollen, senk brakelever halvveis og trekk ut konsollen.

4 Skru festeskruene for instrumentpanelet nedre sentrum isolator panelet og fjern deretter isolasjons fra dashbordet / instrumentpanelet. Skru av venstre isolasjons og slippe sin klipp for å senke det.

5 Ta av tilbehøret trim plate fra instrumentpanelet ved å fjerne sine nøtter og frigjøre sine klipp.

6 Fjern festeskruene for radioenheten. Det bør være to skruene på venstre side og en på høyre, og de vil kreve enten en stjerneskrutrekker eller Torx skiftenøkkel.

7 Trekk radioen ut av instrumentpanelet. Koble kontaktene for høyttalerne og antennen og fjerne enheten fra panelet.

Hint

  • Fordi du må bruke parkeringsbremsen, sørg for at bilen er parkert på et flatt underlag slik at den ikke kan rulle.