Slik fjerner en fabrikk radio fra en 2002 Saab 9-3Saab ble absorbert av General Motors i 1989, en overgang som blant annet innebar en endring i utformingen av Saab biler over hele linjen. Når det gjelder den stereo, GM utformet radio med en enkel metode for utskiftning og reparasjon. DIN fjerning verktøy er nødvendig for å fjerne fabrikken stereo, noe som gjør prosedyren relativt enkelt for selv den mest uerfarne eieren. Eiere kan velge å ha stereo erstattet av en tekniker på en ettermarkedet forhandler, men du kan fjerne aksjen dekk selv og spare kostnadene av arbeidskraft.

Bruksanvisning

1 Løft panseret av Saab 9-3. Fjern den svarte gummidekselet over den negative batteripolen. Løsne klemmen av den negative batterikabelen som er koblet til den negative innlegg. Fjern kabelen fra ledelsen innlegget.

2 Sett DIN fjerning verktøy inn i hullene på hver side av stereo ansiktet. Lett presse de to utstikkerne av DIN verktøy for å passe dem inn i hullene.

3 Trekk verktøyene fra hverandre samtidig trekke stereo fra dash av Saab.

4 Koble fra ringen er koblet til baksiden av fabrikken stereo. Antennen og strømledningene er enkeltledere. Høyttalerkablene er gruppert sammen i en hvit plast wire bindemiddel. Trekk høyttaleren ledningene av bindemidlet, ikke av ledningene selv.

5 Fjern DIN verktøy ved å slippe den ytre press og skyve dem fra mottaks hullene på forsiden av fabrikken stereo.

Hint

  • Ikke bytt ut jordingskabelen til Saab batteriet før du er helt ferdig med arbeidet ditt. Kobler til eller fra komponenter til Saab elektriske system med jordingskabelen er koblet vil føre til en kortslutning i det elektriske systemet.