Slik fjerner en dynamo fra en TDI Beetle

Slik fjerner en dynamo fra en TDI Beetle


En død dynamo betyr en død ladesystem, som nesten alltid fører til et dødt batteri. Resultatet er en Volkswagen New Beetle som ikke vil starte. Selv om det ikke er teknisk vanskelig å løse problemet, trenger du et spesialverktøy fra Volkswagen til riktig fjerne beltet. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2005 Volkswagen New Beetle med en TDI-motor, men prosessen er lik for andre kjøretøy, så vel.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret og bruke fastnøkkel til å ta av den negative polen på batteriet, og deretter fjerne den positive terminalen.

2 Finn dynamoen på passasjersiden av motoren, mot helt foran motoren og godt synlig når du åpner panseret. Det er sølv i farger, og har en tykkvegget batterikabel som fører til det. Fjern de elektriske koblinger og ledningsnett fra generatoren ved hjelp av en fastnøkkel og hendene.

3 Plasser enden av Volkswagen serpentin beltet verktøyet på strammeren. Vri verktøyet med klokken, løfte spenningen av beltet, og trekk beltet av dynamoen skivene.

4 Fjern monteringsutstyr for dynamo, starter med justeringsbolten, deretter dreie bolter, med en 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Deretter løfter dynamoen ut av motorrommet.