Slik fjerner en Dørtablå

Det er flere grunner til å fjerne en dør panel fra en bil: reparere en strømfunksjon, slik som låser eller vindu regulatorer; erstatte vinduet glass; å skifte en lyspære i døren; eller å ha dørpanelet maling eller reupholstered. Kroppen butikker kan fjerne de fleste dørpaneler i løpet av minutter med riktig verktøy. Lær hvordan du fjerner en dør panel i nesten alle kjøretøy og ta vare på dine vedlikeholdsproblemer selv.

Bruksanvisning

1 Åpne døren så bredt som glad. Finn skjulte scew steder i dørpanelet. Se bak dørhåndtaket, inne i oppbevaringslommer og innsiden av armlener for små plast dører. Bruk en flat skrutrekker til pop disse dørene ut og fjern skruen bak dem. Se deg rundt kanten av dørpanelet for ekstra skruer.

2 Lirk kanten av dørpanelet opp og bort fra døren ved hjelp av en nysgjerrige verktøyet. Det er metall eller plast klipp som holder døren panel på plass. Lirk til klemmen spretter ut av døren panel. Avhengig av modell av bilen, kan det være så lite som tre klipp eller så mange som 15.

3 Trekk dørpanelet bort fra døren til den stopper. Se bak panelet og finn metallstang for dørhåndtaket. Slip dørhåndtaket ut av hullet i panelet og løsne stangen fra plastklips som holder den på plass. Trekk dørpanelet ut videre.

4 Finn og fjern eventuelle ledningstilkoblinger bak dørpanelet. Bruk en flat skrutrekker til å vippe kontaktene fra ledningene. Panelet skal være fri fra døren.

Hint

  • Plasser en liten beholder nær døren panel for å holde alle skruer og annen maskinvare fra døren.
  • Ikke lirke hardt på dørpanelet for å fjerne klippene, da dette kan føre til at panelet til å sprekke.