Slik fjerner en Dørtablå på en Nissan Maxima

Hvis du ønsker å bytte ut høyttalerne i din Nissan Maxima, må du fjerne dørpanelet for å få tilgang til dem. Fjerne dørpanelet er også nødvendig for å fikse vindu og dør lås komponenter, for eksempel regulatorer og aktuatorer. Nissan Maxima har en lang historie, så det ville være umulig å dekke alle modeller i en enkelt opplæringen. Følgende opplæringen gjelder den sjette generasjon av Maxima, 2004-2008.

Bruksanvisning

1 Hekt den negative (svart) batterikabelen før du begynner. Maxima har flere elektriske komponenter i dørpanelet (elektriske vinduer, låser, speil). Unhooking den negative batterikabelen vil hindre støt.

2 Sett inn en liten flat skrutrekker eller en lirke verktøy mellom strøm vinduet kontrollpanelet og armlenet. Pop panelet opp, og trekk den bort fra armlenet. Hekt de tre ledningsnettet fra bak det.

3 Fjern det metalliske trim dekselet som går langs siden av døren armlenet. Sett inn en flat skrutrekker inn i hjørnet og trekk den bort fra armlenet. Den trim deksel bare er festet ved hjelp av klemmer.

4 Fjern de to Phillips skruer fra bak den metalliske trim dekselet. Hold alle skruene du fjerner i en liten kopp, slik at du ikke mister dem.

5 Lirk av den lille skruen dekselet bak innsiden dørhåndtaket. Fjern Phillips skruen bak det. Når denne skruen er fjernet, tar i dørhåndtaket mot deg og manøvrere plast surround panel rundt dørhåndtaket.

6 Lirk av døren høflighet lys linse. Når objektivet er av, løsne ledningsnettet fra bak det.

7 Trekk av drivstoff / trunk release. Denne modulen er festet ved hjelp av klemmer. Når du trekke den av, løsne selen fra bak det.

8 Start på nedre bakre hjørne av dørpanelet og begynne å trekke av dørpanelet. Dørpanelet er festet med små klipp rundt omkretsen. Når en seksjon kommer av, gå videre til neste avsnitt før dørpanelet er helt løsrevet.

Hint

  • Det er en dør panel klipp verktøyet tilgjengelig for å hjelpe deg koble klippene. Det er nyttig, men du trenger ikke å ha det for å fjerne dørpanelet.
  • Andre året modeller av Maxima er veldig like.