Slik fjerner en Dørtablå på en Infiniti G35

Slik fjerner en Dørtablå på en Infiniti G35


G35 er en bakhjulsdrift sport sedan produsert av Nissan Motor Company og solgt under deres Infiniti merkevare. Hvis du ønsker å fikse en ødelagt dørlås eller erstatte en høyttaler, må du fjerne det indre dørpanelet. Fjerne G35 dørpanelet er den samme om bilen er coupe eller sedan modell.

Bruksanvisning

1 Samle de verktøyene som trengs for å fjerne dørpanelet, slå av motoren og koble den negative batterikabelen. G35 Batteriet er plassert på passasjersiden hjørne av motorrommet, i nærheten av frontruten.

2 Bruk flat skrutrekker til å lirke av høflighet lys linse på bunnen av dørpanelet.

3 Lirk av sølv trim panel fra dørpanelet armlenet for å få tilgang til skruene. Fjern de to skruene som ligger bak panelet.

4 Fjern kontrollpanelet makt vindu fra dørpanelet og koble det elektriske modulen fra bak det.

5 Trekk interiøret dørhåndtaket mot deg for å få tilgang til monteringsskruen bak det. Fjern skruen, og skyv panelet rundt dørhåndtaket.

6 Bruk dør dekselet verktøyet for å frigjøre klemmene rundt omkretsen av dørpanelet. Det er ni klipp i alt: tre på bunnen og tre på hver side.

7 trekke dørpanelet fra døren forsiktig.

Hint

  • Hvis du ikke har en dør trim verktøy, gå til din lokale auto deler butikken. Verktøyene er universelle, og vil fungere på alle dør klipp.
  • Hold all maskinvare sammen. Skifte dørpanelet uten alle skruene vil være vanskelig.