Slik fjerner en Dørtablå på en Chevy Tahoe

Det kan være en rekke grunner til at du trenger å fjerne den indre dørdekslene på Chevy Tahoe. Du må fjerne den hvis du må jobbe med komponenter som vinduet eller dørhåndtaket, som er inne i døren bak panelet. Den nøyaktige fremgangsmåten avhenger av nøyaktig hvor dørene er satt opp; for eksempel, de har makt dørlåser og vinduer?

Bruksanvisning

1 Trekk ut batteriet negative kabelen om det er noen kraft låser og / eller vinduer på dørene. Sett denne kabelen bort fra den negative batteripolen slik at den ikke kan ved et uhell kommer i kontakt med den.

2 Lirk strømbryteren ut av døren med en flat-blader trim verktøyet og koble fra strømkontakten. Dersom døren har en manuell vindu, fjerne vinduet sveiv ved å sette inn et vindu sveiv verktøy for fjerning eller annen hekta verktøy bak sveiven å løsne sitt klipp.

3 Koble fra alle mindre trim paneler ved å fjerne sine skruene med en stjerneskrutrekker og / eller nysgjerrige dem av med trim pinne. Dette bør omfatte den trekantede panelet som dekker speilet mount, trim rundt inne dørhåndtaket og trim som omringet vinduet strømbryteren (dette panelet vil ha elektriske kontakter for å koble fra).

4 Fjern døren panelets festeskruer med skrutrekkeren. Det bør være to skruer i mellom den indre dørhåndtaket og håndtak.

5 Trekk døren oppover og utover for å koble den fra sine klipp på døren og trekke ut eventuelle ledningsnett bak det.

6 Koble eventuelle tilleggs lys og brytere i døren. Dette kan inkludere innvendig lys som er pried av og koblet og oppvarmet sete bytter du må lirke av med trim pinne.

Hint

  • En plast Water er bak trim panel. Peel denne tilbake for å få tilgang til komponentene inne i døren.