Slik fjerner en Dørtablå på en 1998 Chevy S-10

Slik fjerner en Dørtablå på en 1998 Chevy S-10


Dørpanelene på en 1998 S-10 pickup er pen og funksjonell, og gir et godt grep for personer iført arbeidshansker med store hender. Hvis du noen gang ønsker å oppgradere døren høyttalere eller fikse en ødelagt strøm vindu, er det første du må gjøre er å fjerne dørpanelet for å få tilgang til deler. Denne jobben bør ta ca 15 minutter med riktig håndverktøy.

Bruksanvisning

1 Fjern de to boltene under armlenet håndtaket med 1/4-tommers skralle og socket. Trekk tilbake interiøret dørhåndtaket og fjern skruen under håndtaket med en stjerneskrutrekker. Å trekke ut håndtaket og skyver håndtaket rammen ut av dørpanelet mot fronten av døren.

2 Trekk opp på strøm vinduet bryteren kontroll da løsne selen fra baksiden ved hjelp av hendene. Sett den til side på et trygt sted.

3 Plasser interiøret fjerning klippet verktøy mellom dørpanelet og døren på hjørnet av dørpanelet. Sondere rundt med verktøyet for å finne den innstikks klipp som holder panelet på plass. Når plassert, plasserer verktøyet rundt klippet og trykk på håndtaket til pop klippet ut av døren. Gjenta denne prosessen med de resterende klipp på døren, jobbe deg rundt panelet.

4 Løft dørpanelet opp ut av døren og legg det til side.