Slik fjerner en Dash Radio Fra en 2004 GMC Envoy

1998 debut av Envoy merket GMC inntreden i ultra-luksuriøse SUV-markedet, som det hadde tilgjengelige alternativer som en kjøper ikke kunne komme i det høyeste nivået Jimmy. The Envoy så en hikke i 2001, som GMC droppet det fra sitt utvalg, men det kom tilbake i 2002 for å erstatte den gamle Jimmy. 2004 Envoy, som General Motors basert på samme plattform som Chevy Trailblazer, kom standard med en AM-FM lydanlegg med CD-spiller og hadde en valgfri kassettspiller tilgjengelig. Skifte 2004 Envoy radio krever spesiell omsorg, som noen av skruene som holder trim sammen er gjemt under tepper.

Bruksanvisning

fjerning

1 Se på bunnen av den midtre delen av dashbordet - hvor radioen setter inn i dashbordet - og finne de fire skruene som fester teppebelagte paneler på dashbordet. Fjern de fire skruene med en stjerneskrutrekker.

2 Trekk teppebelagte paneler nedover og skyv dem mot baksiden av Envoy, utsette de to skruene i bunnen av radio og klima kontrollpanelet bezel - plast trim rundt radio og klimakontroll bezel. Fjern disse to skruene.

3 Trekk bunnen av radio og klima kontrollpanelet dekselet utover, og arbeide hendene opp rammen for å løsne bezel er klemmene. Når du frigjøre alle klippene, trekk rammen bort fra dashbordet og koble ledningsnettet plugge inn i sigarettenneren. Sett rammen på et sikkert sted for å hindre skade.

4 Fjern de tre radiofesteskruene med en skralle og socket. Skyv radioen fra dashbordet akkurat langt nok til å få tilgang til ledningene på baksiden av radioen - merke det er en metall locator pin på høyre side av radioen som settes inn i et hull i dashbordet.

5 Trykk på låseknappen på radioen ledningsnett og trekk selen fra baksiden av radioen. Trekk antennekabelen fra baksiden av radioen. Fjern radioen.

Installasjon

6 Koble ledningsnettet inn i kontakten på baksiden av radioen og lytte til det å klikke på plass. Koble antennekabelen til antennekontakten på baksiden av radioen.

7 Skyv radioen inn i chassis, guiding locator pinnen inn i locator hull i dashbordet. Stram de tre radiofesteskruene til 18 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.

8 Still radio og klima kontrollpanel rammen på dashbordet, fôr opp klippene på baksiden av dekselet mot sporene i dashbordet. Trykk på radio og klima-kontroll-panel panelet mot dashbordet for å engasjere sine klemmene. Stram de to radio og klima kontrollpanelet bezel skruene med en stjerneskrutrekker.

9 Trekk tepper panelene tilbake mot fronten av Envoy, og stille opp panelets fire skruehullene med de i dashbordet. Stram de fire skruene.