Slik fjerner en Core Heater i en Dodge Pickup

Den varme kjernen fungerer som en miniatyr radiator i Dodge pickup lastebil. Hvis varmeapparatet lekker kjølevæske inn i gulvbordet, vil du sannsynligvis trenger å erstatte kjernen. Fjerne kjernen i en Dodge lastebil kan være enda vanskeligere enn med de fleste andre biler, som du trenger for å fjerne hele varmeapparatet / klimaanlegg enhet etter fjerning av instrumentpanelet. Dette er en veldig vanskelig prosess som ikke anbefales for de fleste amatører.

Bruksanvisning

1 Har klimaanlegget slippes hos en forhandler serviceavdeling eller auto AC verksted. Tøm kjølesystemet ved å fjerne pluggene under radiatoren og deretter motorblokken, drenering av kjølevæske inn i en ren beholder. Koble den negative batterikabelen.

2 Koble varmeslangene på motorrommet på høyresiden i brannmuren ved å skyve klemmene bort, og koble eller tape stenge alle åpninger. Koble akkumulatoren og kjølemediet linjer til AC akkumulator og monteringsbrakett, deretter ta av akkumulator og monteringsbraketten fra brannmuren.

3 Ta av instrumentpanelet fra innsiden av bilen. Med forhjulene slått fremover og rattstammen låst, fjerne alle trim og kickpaneler langs dørkarmer. Senk rattstammen og ta av deksler og instrumentpanelet, hanskerom, koppholdere, alle elektriske kontakter og panelfester. Løft panelet ut gjennom inngangsdøren.

4 Ta av Powertrain Control Module fra motoren. Nøye koble fra tre til fire elektriske kontaktene på modulen, og deretter fjerne modulens festeboltene.

5 Koble de to mutrene på festevarmeapparatet i motorrommet pigger. Kople den elektriske kontakten til viftemotoren motstanden fra det indre av lastebilen sammen med forbindelses og vakuumslanger fra varmeapparatet. Fjern feste nøtter og bolt til enheten fra det indre og fjern varmeapparatet.

6 Fjern de to festeskruene på varmeapparat kjerne, som ligger på toppen av de to linjene på kjernen som danner en trekant. Klem utløsertappene på de øvre hjørnene av varmeren kjernen og løft kjernen fra sin bolig.

Hint

  • Sørg alltid for at bilen er kald før du arbeider på oppvarming / nedkjøling systemet, spesielt når kjølevesken tappes.